Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane esinevad Jänedal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kontsertsarja Rosaarium tänavuse suve teise ja ühtlasi ka viimase kontserdi annavad Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane 19. augustil.

Kontserdisarja projektijuht Reigo Tamm lubas, et armastatud folkbändi Dagö juhtfiguurid esinevad Jäneda lossi roosiaias poolteist tundi. “Repertuaari lubasid nad seinast seina – lubasid mängida lugusid Dagö uuelt plaadilt Delta ja samas ka loomulikult vanu häid ja tuntud lugusid,” kõneles Tamm.

Tänavusel esimesel Rosaariumi kontserdil juulikuus esinesid Hendrik Sal-Saller ja Martin Jürman. “Sal-Saller oli kontserdiga väga rahul, kiitis just mõnusat õhkkonda, samuti oli tagasiside publikult positiivne ja ka mina korraldajana olin rahul, kuna kõik olid midagi saanud,” rääkis Tamm.

Rosaariumi esimene kontsert toimus viis aastat tagasi, kontsertsari on väldanud neli aastat. Kui varasemalt on üks kontsert igasse suvekuusse mahtunud ehk suve jooksul kolm kontserti antud, siis sel aastal juunikuuse kontserti ei planeeritud. “Toimus ju valla sünnipäevapidustustega seoses mitmeid üritusi, samuti erinevad suured üle-eestilised üritused, jaanipäev – inimesed ei jõua igal pool käia ja nii sündiski otsus sel suvel kaks kontserti korraldada,” rääkis Tamm.

Ta möönis, et tunneb vajadust kontserdisarja pisut uuendada, kuid Jänedal toimuks suve jooksul kontserte ikka. “Tuleb mõelda, kas jätkata samamoodi või kuidagi muuta või laieneda, esinejatega on keeruline, hakkavad otsa saama, tuleb mõelda, kas tuleb neid kordama hakata,” mõtiskles Tamm, kuid tunnistas samas, et kontserdisarja nimi on omandanud tuntuse ning aasta-aastalt on lihtsam Jäneda roosiaeda esinejaid saada. “Kontserdid toimuvad väikeses kohas ning on kodukootud, kuid kvaliteedis ei anna ma kuidagi alla,” lubas Reigo Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles