Kerli fännab stilist Grete Lausi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: AP/Scanpix

USAs resideeruva Eestist pärit lauljatari Kerli Kõivu arvates võiksid kohalikud muusikud ja moekunstnikud rohkem koostööd teha.

Noore naise Eestis filmitud video «Army Of Love» juures oli abiks stilist Grete Laus, kellele lauljataril jätkub vaid kiidusõnu.

 «Olen märganud Grete töid juba varem kuskil internetis,» rääkis Kerli Kõiv Elu24’le.

«Üritan end üldse võimalikult palju eestlaste tegemistega kursis hoida ja elan kohalikele artistide tegemistele kaasa. Gretega olin enne Eestisse video tegema tulemist tuttav, ta on väga väga väga lahe, väga lahe. Tundsin, et videole oleks vaja just sellist veidi industrial touch’i, mis tema loomingut iseloomustab,» lisas lauljatar.

Eestis on Kerli sõnul väga palju andekaid moekunstnikke. «Tahaksin meie moodi maailma viia,» avaldas Kerli.

Küsimusele, et kas Eestis võiks valmida veel mõni video, vastas Kerli, et on alati igasugustele mõtetele avatud. «Järgmise video teen ühe hollandlasest avastamata geeniusega, kellega olen juba ammu koostööd teha tahtnud,» jäi Kerli salapäraseks.

Vaata Kerli videot allpool. Grete Lausi loominguga saab tutvuda SIIN.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles