Elu24 saadab Eesti Hip Hop Festivalile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Hip Hop Festival 2011
Eesti Hip Hop Festival 2011 Foto: promo

Elu24 loosis välja kolm vabapääset 19. ja 20. augustil toimuvale Eesti Hip Hop Festivalile.

VABAPÄÄSME VÕITSID Kati-Liis Karu, Martin Loorits ja Maarja Kass! Palju õnne! Palun võtke meiega ühendust aadressil toimetus@elu24.ee.

---

Piletiloosis osalemiseks liitu Elu24 Facebooki lehega, otsi üles piletiloosi postitus ja vasta selle all kommentaariumis, milline festivalil üles astuv artist on sinu lemmik.

Võitjad teeme teatavaks Facebookis neljapäeva õhtul.

---

Reedel ja laupäeval kogunevad hiphop-muusika ja -kultuuri entusiastid Elvasse, Tartumaa Tervisespordikeskuse territooriumile, et võtta osa iga-aastasest Eesti hiphop festivalist.

Tegemist on järjekorras viienda festivaliga ning sellel aastal astuvad lisaks kodumaistele artistile üles ka peaesinejad USAst: Gang Starr Foundation liikumise üks eredamaid artiste Afu-Ra ning tuntud Los Angelese hiphopgrupp Tha Alkaholiks.

Eesti lippu hoiavad kõrgel pea kõik tuntumad esinejad nagu Toe Tag, Abraham, Def Räädu, Noizmakaz, Betoonking, Põhjamaade Hirm, RLV Massive ja veel pea nelikümmend artisti, mis teeb festivalist kõige arvukama esinejaskonnaga kahepäevafestivali Eestis.

Lisaks muusikale on festivalil esindatud kõik hiphopkultuuriga seotud elemendid: toimub breiktantsu võistlus ning kohal on nii grafitikunstnikud, kes spetsiaalsel 50-meetrisel seinal oma oskusi saavad näidata.

Festivalil on sellel aastal esimest korda muud alternatiivset muusikat pakkuv tantsutelk ning spetsiaalne hop-in lindistusstuudio, kus iga riimimeister saab kiirelt salvestada oma laulusõnad selleks spetsiaalselt valmistatud biitidele. Esimest korda festivali ajaloos näidatakse ka kino.

Nagu igal aastal on seegi kord toimumas nii korvpalliturniir ja teise päeva avavad pealaval luuletajad, kes rütmikale festivalivoolule mahedat vaheldust pakuvad. Kohapeal on võimalik osta nii riideid, plaate ja lasta endale teha kas T-särke või tätoveeringuid. Ehk teisisõnu - ei pea oleme spetsiaalselt hiphopmuusika austaja, et veeta mõnusad kaks päeva kaunis Elva männimetsas.

Rohekem infot leiad www.eestihiphopfestival.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles