Kerli Kõiv esineb «Vabaduse laulul» koos Rein Rannapiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs elav Kerli Kõiv astub üle pika aja taaskord eestlaste ette. Lauljatar esineb laupäeval 20. augustil Tallinna lauluväljakul toimuval kontserdil «Vabaduse laul», mis on pühendatud Eesti taasiseseisvumise 20. aastapäevale.

«Eesti muusika esitamine on südant soojendav,» rääkis Kerli ja lisas, et tal on hea meel ja eriline tunne laulda nii  perele kui fännidele.

Koos lauljatariga astub üheks looks lavale ka Rein Rannap, kelle suureks fänniks Kerli end peab. «Saatsin Reinule e-maili pöördumisega: «Teie kui eesti muusika legend, kas tuleksite ja teeksite minuga ühe loo.» Ja ta oli nõus,» rõõmustas noor naine, kuid jättis koos tehtava muusikapala pealkirja saladuseks.

Teada on vaid niipalju, et lugu tuleb Rannapi loomingust.


Lisaks Kerlile astuvad 20. augustil Tallinna lauluväljakul üles Eesti ansamblid ja muusikud Justament, Riho Sibul, Mari Kalkun, Dagö, Vaiko Eplik, Jaak Johanson, Malcolm Lincoln, Iiris, Jarek Kasar, Ewert & the Two Dragons.

Välisriikidest tulevad koos Eesti rahvaga sündmust tähistama ja esinema Sinead O’Connor Iirimaalt, saami revolutsionäär Mari Boine Norrast, akordionist Kimmo Pohjonen saabub lavale ühes Soome profimaadlejate ja orkestriga, veel astub üles Läti staadionirocki-ansambel Brainstorm.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles