Cruise lähenes Holmesile agressiivselt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise ja Katie Holmes
Tom Cruise ja Katie Holmes Foto: AFP / Scanpix
Näitleja Tom Cruise rääkis, et lähenes oma näitlejannast abikaasale Katie Holmesile nende tutvuse alguses agressiivselt.
Cruise teatas enda ja Holmesi armuloost avalikkusele 2005. aastal jutusaates «The Oprah Winfrey Show» saatejuhi diivanil üles-alla hüpates, kirjutab Digitalspy.

«Arvan, et lähenesin talle üpris agressiivselt,» meenutas Cruise suhte algust. «Tegin sel ajal asju, millele mõeldes arvan nüüd, et no hea küll, ma oleksin võinud mõnel hetkel veidi teistmoodi käituda.»

Ometi näib, et Holmesil polnud otsekohese suhtluse vastu midagi, sest 2006. aastal paar abiellus ning praegu kasvatavad nad kaheaastast ühist tütart Suri’t.

«Katie on enesekindel naine, ta on tugev ja usub endasse,» kirjeldas Cruise abikaasat. «Ta on uskumatult tark, aga samas ka väga graatsiline ja elegantne inimene. Ma jumaldan teda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles