Jeremy Clarkson: «Top Geari» saatejuhid testivad autosid ise!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson saates "Top Gear"
Jeremy Clarkson saates "Top Gear" Foto: SCANPIX

«Top Geari» staar Jeremy Clarkson lükkas ümber väited, mille kohaselt juhivad saates autosid peamiselt professionaalid, mitte saatejuhid.

Allikas väitis ajalehele Mail on Sunday, et enamikul juhtudest sõidavad autodega professionaalsed võidusõitjad ning BBC monteerib hiljem saatelõigu kokku nii, nagu rooli taga oleks Clarkson, Richard Hammond või James May.

«Ütleksin, et 80 protsenti saates tehtud sõitudest on proffide jagu, kuid jäetakse mulje, et seda teeb Jeremy. Nii on toimitud aastaid,» rääkis allikas.

Lisaks väideti, et 2008. aasta testis ei sõitnudki Clarkson Lamborghini Murcielagoga 207 miili tunnis, vaid seda tegi vormel-3 sõitja Aaron Scott.

Clarkson lükkas kuulujutud ümber ja rõhutas, et teeb alati täpselt seda, mida ekraanil näha saab.

«Kõik väited, et ma teesklen «Top Geari» teste, on puhas lora. Kui ma ütlen, et sõidan 207 miili tunnis, siis sellepärast, et ma sõidan 207 miili tunnis. Kui lavastaja otsustab hiljem üles võtta mõned kaadrid spidomeetrist, mis näitab 207 miili tunnis, siis jõudu talle,» ütles Clarkson ajalehele The Mirror.

BBC esindaja lisas: «Jeremy sooritab kõik «Top Gearis» näidatud väljakutsed isiklikult. Jah, saates kasutatakse professionaalseid sõitjad. Mõnikord läheb vaja lisakaadreid, mida filmitakse hiljem ja milleks võidakse kasutada teisi juhte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles