Kanye West puhkes Helsingis esinedes nutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: MCMULLAN CO/SIPA

Eile Helsingis Flow muusikafestivali pealaval üles astunud räppar Kanye Westi esinemisele oli kaasa elama tulnud tuhandeid inimesi.

Festivali viimast päeva külastas korraldajate andmeil vaid veidi vähem kui 16 000 muusikasõpra.

Üheks oodatuimaks artistiks oli kindlasti räppar Kanye West, kes alustas oma show’d otse rahva keskelt taeva poole kerkinud tõstuki platvormilt.

Vaatamata kontserdi hilinemisele ei pidanud keegi pettuma. Mees andis teda kuulama tulnud publikule 2-tunnise emotsionaalse etenduse.

Kontserdi lõpuosas kõlanud lugu «Runaway» ja tagasiside fännidelt mõjus ka räpparile endale niivõrd sügavalt, et võttis lausa pisarad välja. Tavapärase umbes nelja minuti asemel venitas ta pala ligi 10 minuti pikkuseks.

Westi show’le aitasid laval kaasa ligi veerandsada tantsijat, kolm klahvpillimängijat ja pürotehnikud. Räppar esitas enamus lugusid 2010. aasta albumilt «My Beautiful Dark Twisted Fantasy» ja 2008. aastal välja antud plaadilt «808s & Heartbreak».

Esitamisele tulid järgmised lood: «HAM», «Dark Fantasy», «Power», «Jesus Walks», «Can't Tell Me Nothing», «Diamonds From Sierra Leone», «Hell Of A Life», «Monster», «Flashing Lights», «Good Life», «Love Lockdown», «Say You Will», «Heartless», «Swagga Like Us», «Run This Town», «E.T.», «American Boy», «Homecoming», «Through The Wire», «All Falls Down», «Touch The Sky», «Gold Digger», «All Of The Lights», «Stronger», «Chariots of Fire», «Runaway», «Lost In The World» ja «Hey, Mama».

Pildid Kanye Westist Flow muusikafestivalil leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles