Matt Damon presidendiks!

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Damon
Matt Damon Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Matt Damon on mänginud luurajat, gängsterit ning isegi Lõuna-Aafrika Vabariigi ragbimeeskonna kaptenit.

Kuid nüüd teeb Damon hüppe kõrgemale – temast võiks saada USA president, kirjutab Daily Mail.

Filmirežissööri Michael Moore´i arvates peaks Damon olema järgmise aasta USA presidendivalimistel Barack Obama asemel Vabariikliku partei kandidaat.

Moore tõi näite, et nii USA endine president Ronald Reagan kui ka California endine kuberner Arnold Schwarzenegger olid enne poliitikasse asumist näitlejad.

«Arvan, et Matt Damon on väga julge, mitte hoolides tema vastu suunatud kriitikast. Populaarsetel isikutel on lihtsam valimisi võita,» lausus Moore.

Damon on pikka aega olnud lisaks näitlemisele ka poliitiliselt aktiivne.

Samuti toovat Damon presidendikampaaniasse kaasa staariglamuuri.

Damoni kõige kuulsam tegelaskuju on CIA agent Jason Bourne, kes saab missioonil haavata ning üles ärgates ei tea, kes ta on.

Bostonist pärit Damon katkestas kunagi Harvardi ülikoolis õpingud, et keskenduda näitlemisele.

Damoni esimene film oli 1988. aastal valminud «Mystic Pizza», kuid ta läbilöök tuli kümmekond aastat hiljem menudraamaga «Good Will Hunting».

Selle filmi stsenaariumi kirjutas ta Ben Affleckiga kahasse. Damon kandideeris parima näitleja kategoorias Oscarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles