Alo Murutar pani oma Tartu kodu müüki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv ja Alo Murutar
Laine Randjärv ja Alo Murutar Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kirjastaja ja kirjaneitsist talupidaja Kati Saara Vatmanni (44) ekskaasa Alo Murutar, kes viimasel ajal avalikkuse huviorbiiti tõusnud endise kultuuriministri Laine Randjärve (endine Jänes) käevangus, on müüki pannud enda maja Tartus Tammelinnas.

«Ma ei täida seda maja üksinda ära,» põhjendab Alo, kummutades sellega ühtlasi kuuldused, et ta on proua Laine Randjärvega kokku kolinud, kirjutab Kroonika.
 
Praegu elab Alo hoopis Võrtsjärve ääres aastaringseks elamiseks kohendatud suvilas. Tartu kodule otsib ta omanikku mitte just kerge südamega. «Muidugi on kahju, kuid mis teha,» nendib Alo. «Ise elan Võrtsu ääres ja lapsed käivad siit kooli.
 
Tegelikult on Räägu tänava maja nii müügiks kui ka üürileandmiseks. See sobib hästi näiteks üliõpilaste kommuunile. Maja kuuüür on 1200 eurot.»
 
Kuulutuses seisab, et Räägu tänaval asuvas kahekordses majas on ruumi nii lastele kui täiskasvanutele. Selles on pirakas saun, kaks vannituba, kolm WCd, garderoob, suur köök, rõdu, lugematul arvul tube ning garaažis kohti kahele autole. Maja müügihind on 179 900 eurot.
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles