Kirsti Timmer: olen Eesti oma Oprah!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Jelena Rudi

«Kui mul on kolm last, pean suutma neile võimaldada normaalset elu. Ja selle nimel olen nõus rabama! Kuigi see on siiski millegi arvelt – mind pole kodus,» tunnistab saate «Kodutunne» armastatud juht Kirsti Timmer värskes Kroonikas.


Kirsti rabab (39) abikaasat Ilmar Pukki (37) uudisega: «Ülehomme sõidan ära – olen viis päeva ära. Kas sa saad hakkama?»

Et sellise keeristormina üle Eesti lendava naisega ei saa isegi perepuhkust ette planeerida, ajab korralikust arvepidamisest lugu pidaval mehel mõnikord närvi mustaks küll.

Kirstile ei ole planeerimine ja arvestamine aga sugugi meeltmööda – juba tšekimajandusele mõeldes hakkab tal süda puperdama.

Naksid poisid Ron-Robert (5) ja River (3) on emme-issi silmaterad – Ilmaril on tavaks neile igal õhtul raamatutest maailma tarkusi ette lugeda ja päeval käivad nad koos mööda ilma.

Nendega ühe katuse all elav Kirsti 17aastane tütar Merily, kes sihib fotograafia õpinguid Eesti Kunstiakadeemias, on viimastel aastatel asjalikuks hakanud. «Eks meil on see puberteet üle elatud. Ja see oli raske,» tõdeb Kirsti.

Kirsti: mul on see põhimõte elus, et ma elan üks kord

Mille pealt ma kokku hoian? Ma ei ole priiskaja, ma ei osta gutši-mutšit. Ikka vaatan, mis asjad maksavad. Mul on vaja söögituppa antiikset kappi ja kardinaid. Aga ma ei ole asjade ori. Mu jaoks on emotsioonid tähtsamad.

Võib-olla ma olen praegu lihtsalt sunnitud kokku hoidma selles osas, et pole aega ega võimalust minna suveetendustele ja kontserditele, kuna olen nii palju ära. Võib-olla tänu sellele ma ei käi ka nii palju külas - muidu ikka ostad asju kaasa.

Kirsti Timmer - Eesti oma Oprah?

Läksime Saaremaale «Naisteka» (jutusaade Sky Plus`is) šõud tegema. Istusin lauda maha - et räägime omadega juttu. Teised pärast ütlesid, et peaksin sinna panema sildi «Vastuvõtt» - kõik käisid oma lugusid rääkimas. Ma olin nagu Oprah seal!

Pikemat intervuud Kirstiga loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles