Disney tõmbas filmile «The Lone Ranger» kriipsu peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Disney stuudio katkestas legendaarse televesterni põhjal valmima pidanud filmi «The Lone Ranger» tootmise.

Uudis tuleb üllatusena, kuna filmiga on seotud kolm väga suurt nime - näitleja Johnny Depp, produtsent Jerry Bruckheimer ja lavastaja Gore Verbinsky, kelle koostöös ilmusid esimesed kolm «Kariibi mere piraatide filmi», mis tõid kokku sisse 2,5 miljardit dollarit, kirjutab Huffington Post.

«The Lone Rangeri» projektiga seotud tegijad kavandavad oma järgmisi samme.

Kuuldavasti ei soovinud Disney välja käia 250 miljonit dollarit, mis oleks olnud vesterni eelarve, kuna stuudiol on juba käsil suure-eelarvelised filmid nagu «John Carter» ja «Oz: The Great and Powerful».

«The Lone Ranger» räägib õiglust tagaajavast Lone Rangerist (Armie Hammer) ning tema indiaanlasest kaaslasest Tontost (Johnny Depp).

Depp rääkis aasta alguses väljaandele Entertainment Weekly: «Juba noores eas taipasin, et Tonto sai endale halvema otsa. See jäi mind kummitama. Kui tekkis idee filmiks, hakkasin mõtlema, kuidas taasleiutada nende suhe ja eemaldada mõned inetud asjad, mida põlisameeriklaste pihta suunati. Mitte ainult «Lone Rangeris», vaid kuidas indiaanlasi terve filmiajaloo jooksul koheldi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles