Kas temast saab uus telenägu? Janar Juhkov ihkab Tallinna TV ekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Juhkov
Janar Juhkov Foto: Meelis Tomson

Tallinna Televisioon, mis sai hiljaaegu vabalevi loa, otsib oma ridadesse uusi ja särtsakaid saatejuhte.

Esimene voor on peetud ning selle läbisid edukalt kaheksa noort. Nende hulgas ka Janar Juhkov, kes on end varem proovile pannud nii Kanal 2 uute telenägude konkursil, osalenud saates «Sõnasõda», proovinud õnne «Kinotehase» lantimisvoorus ning ka seriaali «Ühikarotid» jaoks katsetel käinud.

Noorsootööd õppinud Juhkovi sõnul on teda miski juba väga ammu teletöö poole tõmmanud ning lisaks meeldib talle ka tähelepanu keskpunktis olla. «See töö avab uksi ja võib viia kuskile kaugemale,» ütles Juhkov Elu24’le ja lisas, et peab kaugemale minemise all silmas eelkõige isikliku tuntuse kogumist.

Ka leidis noormees, et teletööks vajalik enesekindlus, võime improviseerida ja teotahe on tal olemas. «Lisaks olen suur naerusuu ja mulle meeldib väga tegutseda.»

Noormees on õppinud noorsootööd. «See huvitab mind ka ja hakkan augustis selles valdkonnas ühes koolis tööle,» täpsustas hetkel nii klienditeenindajana töötav kui mitme muu projektiga hõivatud Juhkov.

Tallinna TV’s projektijuhina töötav Mari-Leen Albers rääkis Elu24’le, et kaheksast sõelale jäänud kandidaadist võib tööpakkumise saada kaks kuni neli inimest.

Janari võimalusi hindas ta väga heaks. «Ütleme nii, et Janaril on suur eelis tööle saada kuna ta on mees ja meil on meeshääli vaja. Muidu on ta tubli ja ei löö ühegi uudise ees põnnama - saab kõige kajastamisega hakkama,» kiitis ta noormeest ja täpsustas, et valiku tegemine saab olema väga raske, sest proovipäeval käinud kandidaadid on kõik väga tublid olnud.

Teletöö proovipäevadega loodetakse ühele poole saada 17. augustil, pärast mida selguvadki tööpakkumise saajad.

Edu Janarile Elu24 toimetuse poolt!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles