Kerli:eestlased on õrna hinge ja suure südamega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: AP/Scanpix

USAs elav Kerli, kes esineb 20. augustil Tallinna lauluväljakul julgustab noori suurelt unistama ja julgelt looma.

«Minu jaoks on väga oluline meie rahva hingetervis ja seetõttu olen väga õnnelik, et saan seda ülevat hetke koos meie inimestega kogeda,» ütles Kerli ajalehele Kultuuripealinn.

USA-s elav Kerli on rõõmus, et ta saab erinevalt eelnevatest põlvkondadest karjääri teha sõna otseses mõttes vabamal ajal.

«Olen tihti mõelnud, kui rakse oli kunagi kunstnikel oma mõtteid ja tundeid väljendada. Kõik keelati ju ära. Sellepärast julgustangi kõiki noori suurelt unistama ja julgelt looma – meil on see privileeg. Vabadus tunda, mõelda ja seda maailma jagada.»

Kerli arvates on eestlased vaatamata oma väidetavalt negatiivsele isikuomadustele tegelikult õrna hinge ja suure südamega.

«Meid on mitmeid kordi maatasa tambitud, aga oleme alati leidnud endas jõu uuesti alustada. Kui tullakse kokku laulma, tantsima või oma riigi iseseisvust tähistama, nutavad õnnepisaraid kaelakuti nii väike kui suur,» ei varja Kerli, kui väga ta lauluväljakul esinemist ootab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles