Detsembri Playboy kaanel on MTV reporter Charlene

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembri Pyby kaanestaar
Detsembri Pyby kaanestaar Foto: Playboy Eesti

Täna üle Eesti poelettidele jõudnud Playboy detsembrinumbrit valitsevad imeilusad tüdrukud ja karmid mehed, kaanestaar Charlene Rennit esineb aga seksika ja efektse fotoseeriaga.



Intervjuust selgub, et Charlene pole kaugeltki suu peale kukkunud. Neiu tunnistab, et ei pea Eesti-Vene suhete parandamise nimel paljuks vene mehega abielluda, räägib sellest, kas Eesti mees on jobu ning pajatab Rolf Juunioriga alasti poseerimisest.

Charlene’i imeilus pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy veebiküljel www.playboy.ee.

Pikk ja põhjalik intervjuu tutvustab Playboy lugejaile Ameerika filmitähte Matthew McConaughey’d, kelle huvid ja maitsed teevad temast täisverelise macho. Mees armastab üle kõige surfamist ja üldse sporti, lihtsat nalja ja tõmmusid iludusi.

Päris kindlasti vastab McConaughey maitsele kuum tume iludus – Playboy detsembri kaunitar Juliana Goes. Brasiilia telestaari ja modelli seksikas pildiseeria on valminud Sao Paulo pulbitsevatel tänavatel. Pikemat versiooni Juliana fotoseeriast saab vaadata Playboy veebist.

Rubriigis «20 küsimust» vastab tuntud telekokk Peeter Pihel. Peeter ütleb, et Eestist ei saa niipea gurmaanide reisisihtpunkti ning et temagi patustab aegajalt poest ostetava valmistoiduga.

Playboy julgustab mehi avastama uusi territooriume. Metsatöllu trummar Marko Atso eskorditi ilusalongi, kus kaunis teenindajanna talle maniküüri tegi.

Rubriigis «10 asja» võtab Playboy kokku 10 ja enamgi kingitust, mida mehed mingil juhul jõuludeks (ja muukski puhuks) saada ei tahaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles