Vaata meeleolukat galeriid: Prince Sziget festivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas Ungaris Budapesti lähedal Sziget festival, mille peaesinejaks oli USA laulja ja näitleja Prince.

Elu24 reporter kirjeldab esinemist järgmiselt: «Prince kontsert oli vägev, artist oli särav ja kaasahaarav, ta oli parimas vormis. Kontserdi alguses Prince muigas ja ütles: «Everybody gets old, but I still the same». Kontsert kestis üle kahe tundi ning «Purple raini» laulu ajal sadas kuldset vihma.»

Peale Prince esinesid festivalil veel näiteks The Klezmatics ja Leningrad. Szigeti esimene päev kogus hulgaliselt külastajaid.

Prince Rogers Nelson on sündinud 7. juunil 1958. Ta on USA laulja ja näitleja. Prince karjäär on kestnud läbi kolm aastakümne. Prince on müünud umbes 100 miljonit plaati. Tema laulud on olnud tabelite tippudes. Samuti on artist võitnud mitmeid mainekaid auhindu.

Peamiselt on artist viljelenud funkit, popi ja R&B´d. Laulja ja multiinstrumentalist Prince on teinud kümneid hitte. «Purple Rain», «Kiss», «When Doves Cry», «1999» ja «I Wanna Be Your Lover» on vaid mõned näited. Samuti on ta kirjutanud laule ka teistele artistidele, nagu näiteks Sinead O'Connor «Nothing Compares 2 U».

Prince viimane 33. stuudioalbum «20ten» ilmus eelmise aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles