Angelina Jolie ei lasknud end Londoni mässust häirida

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Suurbritannia pealinnas Londonis olev Hollywoodi staar Angelina Jolie ei lasknud end mässajatest häirida.

Jolie ja ta kuus last olid mässude ajal nende ajutises kodus, kirjutab msnbc.com.

Jolie elukaaslane ja laste isa Bard Pitt on Cornwallis Falmouthis uue filmi «World War Z»  võtetel.

Pere üüris Suurbritannias olemise ajaks maja Londonis Richmondis.

Kuna mäss Richmondi ei ulatunud, siis viis Jolie eile pärastlõunal oma kuus last  - kümnese Maddoxi, seitsmese Paxi, kuuese Zahara, viiese Shilohi ning kaheaastased kaksikud Vivienne`i ja Knoxi kohalikku käsitööpoodi Pottery Cafe, kus saab ise keraamikat valmistada.

«Angelina oli lastega välja minnes natuke närvis, kuid ei kartnud. Neil oli lisaks oma ihukaitsjale palgatud veel üks ihukaitsja,» lausus tundmatuks jääda soovinud isik.

Jolie turvameeskonna liikme kinnitusel olid kõigi korralike londonlaste närvid pingul ning teisiti ei olnud see ka Joliega.

«Ta oli laste turvalisuse pärast mures, kuid päeva edenedes saadi rohkem informatsiooni, et politsei hoiab juba olukorda oma kontrolli all. Ta julges lapsed välja viia. Loomulikult ei minda Londoni kesklinna ega teistesse mitte turvalistesse linnaosadesse,» lausus turvameeskonna liige.

Pitt helistas Cornwallist oma naisele ja küsis, kas tema ja lastega on kõik korras. Ta on siiani kontrollinud kodust olukorda üsna sageli.

Londoni politsei on seoses mässuga arreteerinud üle 800 inimese. Mässu kontrolli alla saamisel sai kannatada üle 100 märulipolitseiniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles