Suvi lõppeb Tartus võimsa staaripeoga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sak Noel esineb augusti lõpus Tartus.
Sak Noel esineb augusti lõpus Tartus. Foto: promo

Neljapäeval, 25. augustil leiab Tartu lauluväljakul aset tantsumuusikaüritus “All Stars”, mille peaesinejaks on suvehitiga “Loca People” tantsusaale hullutanud hispaanlane Sak Noel.

Ürituse korraldaja Meelis Eskola teatel on Sak Noel proffessionaalne DJ, produtsent ja muusikavideote rezissöör, kes hakkas muusikaga tegelema juba üsna noorena.

2009. aastal asutas mees oma plaadifrima Moguda Production House. Samuti korraldab tema meeskond suurt Hispaania sündmust “Moguda Dance Festival”.

Enne seda, kui Sak Noelist sai tänavuse aasta üks suurtegijaid nokitses ta pikka aega elektroonilise muusika kallal, tootis muusikat oma plaadifirmas artistinime Mak & Sak all ja tegi koostööd artistiga Xana.

Eskola kinnitusel on Sak Noel kuumavereline show-mees, kes jätab kindlasti eestlastelegi unustamatu elamuse.

Hispaanlase kõrval astuvad peol üles Eesti omad tähed eesotas Merlyn Uusküla, Mia, Vaido Neigausi, Mariliis Aasmäe ja Slämiga.

Koos laser-show’ga toimub hardstyle DJ-set, millel näitavad oskusi Melboom & Sunny Dee. Lisaks käib puldist läbi terve rida DJ-sid eesotsas Marek Talivere, Marc De Luigi ja Whirl & Chuloga.
Peo afterparty leiab aset klubis Atlantis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles