Kõige maitsekamalt riietuvad kompud on Koit Toome ja Vaido Neigaus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maitsekaimalt riietuvad staarid on Elu24 lugejate arvates Koit Toome ja Vaido Neigaus
Eesti maitsekaimalt riietuvad staarid on Elu24 lugejate arvates Koit Toome ja Vaido Neigaus Foto: elu24.ee

Elu24 küsis oma lugejatelt, kes on nende arvates Eesti kõige maitsekamalt riietuvad mehed. Enim korjas stiilipunkte suur naistelemmik Koit Toome ning talle kaotas napilt meie staarmetroseksuaal Vaido Neigaus.  

Lugejad arvasid:

Kristina Leppik: Koit Toome, sest tema riietus on minu arust tagasihoidlik ja kena... Ta ei püüa oma välimusega silma paista, aga samas tahab kena välja näha... Väga hea maiste igal ajal ja igal pool. Ei pinguta üle riietusega.

Anniki: Minu lemmik on Koit Toome sest ta riietub alati lahedalt ja maitsekalt ning mis pōhiline, ta oskab väga hästi laulda!

n30: Meeste puhul on valik juba raskem - enamus pilte on meestest kas suure (ölle)köhu vöi löualotiga. Riietuse poolest ei torka keegi silma. Ei anna vörrelda üldse näiteks Koit Toomet Hr.Ilvesega... Üks on pigem noorte maitse esindaja ja eneseimetleja, teine soliidne Eesti riigi esindaja.

mhmhTanel, Koit ja Vaido on kõik omamoodi stiilsed, kuid peab tõdema, et Vaido on sammuke teistest siiski ees.

 

Oppa: Loogiliselt võttes siis Vaido Neigaus, kuna ta lihtsalt on stiilne! Teab mida tahab!

Maatydruk: Mulle meeldib Vaido Neigaus, kuna ta on julge ja väga omapärane. Selliseid on siia Eestisse veel rohkem vaja!

Küllike: Vaido on küll arusaamatu seksuaalsuundumusega - metro-või retroseksuaal, aru ma ei saa... Aga riietub tõesti väga noortepäraselt ja popilt. Tundub et ka hoolitseb oma hügieeni eest väga, mis on Eesti meeste seas harukordne.

Kaisa: Ilmselgelt Vaido Neigaus, kuna ei karda teistest erineda.

Bitch: Metrobitch Vaido siiski.

Exo: Neigaus trumpab Koit Toome igas asendis üle. Koit on memmekas, kes ei julge midagi uut proovida. Neigaus on ekstravaganza, kes ei löö põnnama ühegi põneva asja ees.

 

Mida Sina arvad?

Vaata pilte!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles