Kanye Westi esinemist saatis vilekoor

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: MCMULLAN CO/SIPA

Kanye West vilistati Inglismaal nädalavahetusel toimunud Big Chill muusikavestivalil lavalt maha. Fännid said kurjaks pärast seda kui mees end Hitleriga võrdles, kirjutas Ace Showbiz.

«Jalutan läbi hotellist, mööda tänavat ja inimesed vaatavad mind nagu ma oleks hullumeelne, nagu ma oleks Hitler,» räppis West. «Ühel päeval langeb sellele valgus ja inimesed mõistavad, mida ma kunagi tegin.»

Mees ei lasknud end publiku viledest segada ning jätkas oma vastuolulise muusikavideo «Monster» kaitsmisega. «Kes nägi seda videot enne kui see ära keelati, enne kui nad selle maha võtsid ja enne kui naiste rühmitused väitsid, et inimene, kes kaotas oma elus kõige tähtsama naise, on nüüd kõikide teiste naiste vastu?» kuulutas räppar.


Lisaks vabandas ta oma kontserdi hilinemise pärast, tuues põhjenduseks selle, et valmistas ette täiuslikku esinemist. Mees tegi kummarduse ja pidas hea sõnaga meeles ka meie hulgast lahkunud artiste Amy WInehouse’I, Michael Jacksonit ja Alexander McQueeni.

Kanye Westi fännid saavad meest näha juba sellel pühapäeval Helsingis toimuval Flow Festivalil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles