Kes mustab Argo Aderit?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Argo Ader ja Helena Liiv
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Argo Ader ja Helena Liiv Foto: Jelena Rudi

Eesti Ekspressi rubriigis «Sahinad» ilmus täna järgnev uudisnupp: «Kuulus kulturist Argo Ader olla kuu aega tagasi Arctic Spordist vallandatud või ära aetud, sest olevat individuaaltreenerina klientidelt saadud summad otse oma taskusse pannud.»



Elu24.ee asus asja uurima ja sai teada, et tegelikult asjad päris nii ei läinud. Kes aga võiks olla see kurikael, kes üritab Aderit mustata?

Artic spordiklubi mänedžeri Jano Lepiku sõnul lahkuti Aderiga sõpradena. «Meie jäime temaga igatahes rahule, probleemid tekkisid tal vist järgmises kohas MyFitnessis, kus töösuhe jäi üsna lühikeseks,» lisas Lepik.

Kuid MyFitnessi peatreener Kristi Roosimägi räägib samuti tantsivast kulturistist üsna soojal toonil. «Ader küll enam meie juures ei tööta, kuid mingeid pretensioone meil tema suhtes ei ole ja lahti teda ei lastud. Argo töösuhe lõpetati poolte kokkuleppel,» jutustas Roosimägi.

Argo Ader ise kuulis teemast sõprade kaudu, kes Ekspressi lugesid. «Minu jaoks oli see üllatus. Olen igast spordiklubist ära läinud meeldivate kogemustega ja mind on igale poole tagasi tagasi kutsutud, kui vajadus on tekkinud,» kommenteeris Ader Elu24.ee’le.

«Ma arvan, et mul ei ole vaenlasi ja ma ei oska öelda, kes võis sellise kõlaka lahti lasta. Äkki mõni tantsusaate fänn, kes elas kellelegi teisele kaasa?» mõtiskles ta.

«Äärmiselt kahju on, et Eesti Ekspress, kes peab end ajakirjanduse lipulaevaks, teeb sellise asja. Minu number on kõigile saadaval ja nad oleksid võinud vähemalt mulle või spordiklubidele helistada. Kohe, kui ise selle artikli üles leian, saadan neile sellekohase päringu,» lubas Ader, kes valmistub parasjagu saate «Tantsud tähtedega» finaaliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles