Monaco vürsti ja vürstinna vahel on ikka sädet?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene
Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene Foto: SCANPIX

Kuigi liiguvad jutud, et Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene`i vahel ei ole kõik korras, on nende tunded vist hakanud üles soojenema.

Maailma kõmuajakirjandusest on läbi käinud, et enne vürsti ja vürstinna abiellumist selle aasta juuli alguses tulid päevavalgele seigad, et vürstil on lisaks omaks võetud vallaslastele veel kaks vallaslast, kirjutab Daily Mail.

Väidetavalt sigitas vürst need lapsed, kui ta oma kihlatu ja praeguse vürstinna Charlene Wittstockiga koos elas.

Ka olevat Charlene Wittstock pärast sellise uudise kuulmist püüdnud oma kodumaale Lõuna-Aafrika Vabariiki põgeneda.

Siiani aga liiguvad jutud, et tegemist on nii-öelda variabieluga. Väidetavalt saavat vürstinna Charlene pärast Monacole troonipärija kinkimist abielulahutust nõuda.

Kuid Monte Carlos möödunud nädalal toimunud Punase Risti ballil tehtud fotodel on näha, et Monaco vürstipaari vahel oleks nagu sädet.

33-aastane vürstinna kandis sellel ballil fuksialillat õhtukleiti ning Van Cleef & Arpels ehteid, mis koosnesid 88 ümarast teemandist, kümnest pärlikujulisest teemandist ning 359 safiirist.

Monaco vürst ja vürstinna poseerisid viisil, mis ei jätnud kõmufotograafide sõnul kahtlust, et neil on kindel ja soe suhe.

Samas aga on ikka õhus küsimused, miks paar välismaal olles erinevates hotellides majutub.

Nii näiteks oli siis, kui nad olid oma pulmareisil Charelene`i sünnimaale Lõuna-Aafrika Vabariiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles