Avalda Facebookis Kati Saara Vatmannile toetust!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Kati Murutar
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Kati Murutar Foto: TV3

Alles see oli, kui tippsuusataja Andrus Veerpalu käras dopinguga ja pool Eestimaad liitus Facebookis suusakuninga fännilehega «Avalda Andrus Veerpalule toetust!». Nüüd on Kati kord!

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu organismist tuvastati 14. veebruaril  WADA poolt lubatud normist kõrgem kasvuhormooni tase, mis sai B-proovi näol mitteametliku kinnituse 5. ja 6. aprillil Saksamaal Kölni laboris.

Peale juhtunu avalikustamist avaldasid Andrus Veerpalule toetust paljud tuntud avaliku elu tegelased. Oma hääle andis teiste seas ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Veerpalu toetueks organiseeriti mitmetes Eestimaa linnades inimkette,  Facebookis avaldas talle toetust üle 60 000 inimese.

Andrus Veerpalu: Ma võin käsi piiblil vanduda, et ma pole dopingut kasutanud.

4. augustil tabati Kati Saara Vatmann Raplamaal alkoholijoobes autot juhtimas. Joove näit ületas 1,5 promilli, mille tagajärjel ootab Vatmanni (endise nimega Murutari) krimaalmenetlus. Kõigest kaks  päeva hiljem tabati Kati taas uurija juurde sõites joobes peaga roolist, vahendab staar-facebookar Hendrik Tiido.

Kati Saara Vatmann:
Olen nõutu ja kinnitan, et pole viimasel ajal tilkagi võtnud. Minu sõbratarid tegid mu südamerohtudega enda peal loomkatsed, tulemuseks... promillid alkomeetris. Nii et see mu väljahingatavas hingeõhus leiduski.

Lähen neid uurijale näitama ja vaidlustan mõlemad puhumised. Ühtlasi esitan kaebuse info lekitamise kohta enne asjaolude selgumist.

Facebooki on loodud paaripäevase vahega kaks korda joobes juhtimisega vahele jäänud Kati Saara Vatmanni toetajate lehekülg «Usume Kati Saara Vatmanni-i».

Klubiga on liitunud juba 15 fänni. Liitu ka Sina! Mille poolest on meie armastatud kirjaneitsi Kati Saara Vatmann  kehvem, kui meie rahvuslik aare Andrus Veerpalu!


USUME KATI SAARA VATMANNI!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles