Kes on Eesti kõige maitsekamalt riietuv kaunitar?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves oranži kraega triibulises mantlis, millega külastas ka novembris Austriat
Evelin Ilves oranži kraega triibulises mantlis, millega külastas ka novembris Austriat Foto: SCANPIX

Maailma kõige paremini riietujate hulka kuuluvad just 50-aastaseks saanud USA president Barack Obama ja tema abikaasa Michelle, vahendab Buduaar.

Ajakiri Vanity Fair nimetas käesoleva aasta maailma parimaks riietujaks aga Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy.


Teist last ootavale Prantsusmaa esimesele leedile jäi populaarses rõivavõistluses alla isegi oma elegantsi poolest tuntud Inglismaa tulevane kuninganna Kate Middleton.

Soodsaid leide kallite moeloomingutega ühitav hertsoginna Catherine tegi debüüdi, maitsekate kuulsuste rivvi, kuningliku perekonna liikmena. Muuhulgas ka Zarast ja Topshopist riideid ning aksessuaare ostev kroonprintsess on saanud kiitust oma moodsate kostüümide poolest.

Ka äsjaabiellunud Monaco vürstinna Charlene pääses nimekirja. Kaunis naine riietus oma pulmapäeval Giorgio Armani disainitud kleiti.

Vaata kogu nimekirja SIIT

Aga kes on maitsekaimad riietujad meie pisikeses konnatiigis?

Kas samuti riigipea abikaasa Evelin Ilves? Daam, kes pani Rootsi visiidi ajal oma viltkübara- ja mantliga Maarjamaa kihisema, kui herilaspesa. Naine, kes on disaininud isegi Ivo Nikkolo moemajale moeka kleidi ning Harjumäe uisuplatsil esitlenud Gruusia esileedi loodud särtsakat  kleiti. 

Või hoopis seltskonnaürituste kroonimata kuninganna Evelyn Sepp, kelle lemmikdisainer on Katrin Kuldma ning kes on avalikult julgenud kritiseerida meie esileedi ekstravagantset rõivastumisstiili.  

«Loomulikult on kahju, kui tähtsal inimesel puudub maitse ja enesekriitika, kuid palju kurvem on see, kui palju peavad Eesti disainerid maailma murdmiseks end nüüd jälle tõestama ja veenma välisturge, et nad pole kaamelid. Nii palju siis Eesti visiitkaardist disainimaailma ja Welcome To Estoniast...,» arutles Sepp oma Facebooki lehel peale Evelin Ilvese kurikuulsat viltkübarasaagat.

Mainimata ei saa jätta ka Karolin Kuusikut, meie kohalike staaride lemmikdisainerit ning üht moebrändi Tallinn Dolls loojat. Viimase suurteks fännideks on sellised moegurmaanid nagu Eda-Ines Etti, Heidy Purga, Kene Vernik, Piret Järvis, Laura Kallasvee, Evelyn Sepp, Birgit Õigemeel, Maarja Jakobson, Merle Liivak ja Lenna Kuurmaa.

Aga võib-olla imponeerib teile hoopis staarpoliitik Anna-Maria Galojani põhjatuna näiv garderoob. Proua, kelle seljas ei näe seltskonnaüritustel või kohtupingis eales kaks korda sama kostüümi ja aksessuaare, soengutest rääkimata.

Kes on Sinu arvates Eesti kõige maitsekamalt riietuv kaunitar? Miks just tema?

Kiika pildigaleriid!

Kõigi vastajate vahel loosime välja viis pudelit šampanjat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles