Raamat paljastab, miks Aniston Pitti välja viskas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: SCANPIX

USAs hiljuti välja antud raamat « Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon» paljastab, miks Jennifer Aniston oma abikaasa Brad Pitti nende ühisest kodust välja viskas.

Produtsent Arnon Milchan kirjutab oma raamatus, et esialgu tahtis ta kassafilmi «Mr. and Mrs. Smith» peaosasse Brad Pitti kõrvale Austraalia staari Nicole Kidmani, kirjutab Daily Mail.

Kuid Pitt ei olevat nõustunud Kidmaniga koos mängima, kuna nende vahel puudus säde.

«Pitt oli juba siis Angelina Joliest sisse võetud ja soovitas naispeaosatäitjaks teda. Kui ma teatasin, et Jolie sobib ossa, oli tal väga hea meel. Kõik järgnev, nagu öeldakse, on ajalugu,» seisab raamatus.

Pärast selle filmi valmimist läksid Jennifer Aniston ja Brad Pitt lahku.

Aniston ja Pitt abiellusid 2000. aastal Malibus. Aniston andis lahutuse sisse 2005. aastal pärast seda, kui kõmulehtedes ilmusid pildid Bradist, Angelinast ja viimase adopteeritud pojast Maddoxist Kenyas reisimas.

Kuid Jennifer Aniston pidi taluma mitmeid kuid Brad Pitti poolset eitamist ja kuulujutte.

«Jennifer ei uskunud, et Bradil on Angelinaga suhe. Ta hakkas nende sõpruskonnas uurimas, kuid keegi ei öelnud mitte midagi. Lõpuks küsis ta Bradilt otse, mees eitas seda,» kirjutas produtsent.

Brad ja Jennifer plaanisid minna koos «Sõprade» staaridega Countrney Coxi ja David Arquette`iga uut 2005. aastat vastu võtma. Brad Pitt tunnistas enne seda kõik üles.

«Lõpuks Brad tunnistas, et ta on Angelinasse armunud. Jen oli vihane ja viskas ta nende ühisest kodust välja,» seisab raamatus.

Brad Pitt läks nende ühisesse majja tagais veel vaid selleks, et oma riided ja raamatud kaasa võtta. Ta kolis produtsent Milchani Los Angelese koju.

«Brad sõitis ringi vaid mootorrattaga, peas kiiver, et keegi teda ära ei tunneks. Ta elas minu juures kogu «Mr. and Mrs. Smithi» filmimise aja,» selgitas produtsent.

7. jaanuaril 2005. aastal teatasid Brad Pitt ja Jennifer Aniston lahkuminekust.

2005. aasta suvel reisis Pitt koos Joliega Aafrikas ning uus paar oli sündinud.

Nüüd on Pittil ja Joliel kuus last. Jennifer Aniston elab koos näitleja justin Theroux`ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles