Kas teie teate neid «staare»? Vol. 2

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar Marco ja Kati Murutar
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar Marco ja Kati Murutar Foto: Jelena Rudi

Kes on Eestis staar? Tundub, et kui mõnes tõsieluseriaalis osaleda või millegi kohatuga hakkama saada, võib igaüks ajakirjade või netiväljaannete lehtedele jõuda. Kuid kui tuntud need nn staarid tegelikult on? Reporter tegi teemasse põgusa sissevaate ning seekord keskendusime «meestaaridele».

Staariks saamine ja staariks olemine on mõnele inimesele elu unistus. Selleks tehakse pea kõike. Osaletakse erinevates tõsieluseriaalides, heidetakse riided seljast või üritatakse lihtsalt endale iga hinna eest meedia tähelepanu tõmmata.

Aga mitte ainult naised ei ole endale kollases ajakirjanduses ja erinevates teleseriaalides üritanud tähelepanu tõmmata. Artiste leidub ohtralt ka meeste seas.

Näieks Gabriel Kubjas, kes osales tõsieluseriaalis Farm, kust talle jäi külge nimi Farmi-Gabriel. Lisaks on Gabriel tähelepanu äratanud ka oma striptiisioskusega. 

Aga mitte ainult Farmi-Gabriel ei oska meie naiste südameid kiiremini põksuma panna. Ka Marco Tasasel aka Strippar-Marcol on strippamine selge. Temastki on ilmunud uudiseid seinast seina. Olgu siis logisema hakanud lõug või muusikaärisse minek.  

Aga vahel juhtub ka nii, et kaks staarstaari teevad tööd suisa külg külje kõrval. Staarfotograaf Meelis Tomson ja staarajakirjanik Mari-Leen Albers on koos välja andnud suvehiti ning on olnud koos ka Tallinna Televisiooni noortesaate saatejuhid. Kas sina tunned Tippi ja Täppi?

Mainimata ei saa loomulikult jätta ka staarmetroseksuaal Vaido Neigausi, staarfotograaf Indrek Galetinit, staarlaulja Footonit, Dressi-Toivot, staarjuuksur Lauri Pedajat, Staarkunstnik Martin Saart, Baari-Madist, Kapoti-Kalevit ning staarsulesepp Hillar Kohvi?

Meedia toodab ja meedia hävitab. Kui värskel seltsielu hakatisel ei ole meediaga suhtlemisel kogemust võib see tema jaoks väga halvasti lõppeda ja inimene jääb rahva ees lolliks.

Meedia lihtsalt pigistab ta tühjaks nagu sidruni ja viskab minema. Siis võtab ette uue staariks pürgija ja kogu ring hakkab otsast peale.Ainult tugevamad ja targemad tulevad sellest keerisest positiivse kuvandiga välja. 

Kas Sina tunned kõiki neid tüüpe? Miks nad end nii meeleheitlikult reklaamivad?

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles