Nicole Kidmanist Mickey Rourke'ini: staarid, kes kahetsevad ilulõikusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: SCANPIX

Kui hästi tehtud iluoperatsioon parandab inimese välimust märkamatult, siis kehva lõikuse korral näeb ohver välja nagu sulanud Barbie-nukk.

Veebisait Hollyscoop pani kirja mõned kuulsused, kes oma iluoperatsioone kahetsevad.

Teletäht Heidi Montag: Heidi lasi ühel päeval teha kümme operatsiooni. Temast sai täiesti teine inimene. «Ilmselgelt soovin ma, et poleks seda teinud. Kui saaksin ajas tagasi minna, ei teeks ma ühtegi operatsiooni,» ütles ta hiljuti.

Näitlejanna Tori Spelling: Tori rindadest on meedias kirjutatud nende kummalise kuju pärast, kuid staar kahetseb oppi hoopis teisel põhjusel: «Käisin 20. aastates tissilõikusel ja kui oleksin teadnud, et see võib rinnapiima tootmist mõjutada, poleks seda teinud.»

Muusik Kenny Rogers: 72-aastane staar ütles, et iluoperatsioon võttis tema silmadest soojuse. «Ma olen plastilise kirurgia kuningas. Olen biooniline mees! Igat mu kehaosa on mingil hetkel kohendatud. Tegelikult soovin natuke, et poleks seda teinud. Vanadelt fotodelt on näha, et mu silmad olid palju soojemad kui praegu ja ma igatsen seda.»

Näitlejanna Denise Richards: Kuigi ta on praegu oma rindadega rahul, sai ta 19-aastasena palju suuremad implantaadid kui soovis: «Mul oli nii kiire, et ei uurinud arsti tausta. Arvasin, et kuna ta on ilukirurg, peab ta hea olema. Oma keha eest tuleb seista ja küsida sada küsimust. Arst ei talitanud õigesti, kuid mis teha...»

Näitlejanna Lisa Rinna: Lisa lasi huuli suurendada juba 1986. aastal. Huuled ei vallutanud ainult tema näo, vaid ka elu: «Huuled hakkasid mind defineerima.» Hiljem lasi ta huulte kuju ümber teha.

Näitlejanna Nicole Kidman: Nicole eitas seda kaua aega, kuid tunnistas lõpuks, et lasi botoxit süstida. Tulemus talle ei meeldinud ning ta loobus ilusüstidest: «Tunnen end nüüd paremini. Ma suudan oma otsaesist liigutada.»

Laulja Courtney Love: Courtney lasi huuli kohendada, kuid ei läinud kaua aega, kuni ta soovis endist suud tagasi: «See oli täiesti nunnu ja mul olid kenad lopsakad huuled.»

Näitlejanna Jamie Lee Curtis: Jamie proovis mitmeid iluprotseduure ja kuulutas oma kahetsust avalikult: «See oli õudusunenägu. Ilulõikused tegid mind palju-palju ebakindlamaks. Mul olid komplikatsioonid ja see oli jube kogemus. Ilukirurgia ei toimi. Näidake mulle ühte inimest, kes on seda teinud ja ei näe imelik välja!»

Näitleja ja endine poksija Mickey Rourke: Kui Mickey näitlemise poksi vastu vahetas, sai ta palju vigastada. Nende parandamiseks läks ta ilulõikusele. Kahjuks ei valinud ta head arsti: «Läksin väga vale arsti juurde, et oma nägu taas kokku panna.»

Näitlejanna Tara Reid: Blondist sekspommist sai kiiresti sünge veidrus. Tara sai B-korvi asemel C-korv rinnad ja ta ei soovinud neid. Kohe pärast operatsiooni tekkisid nibude ümber mügarikud, kuid arstid ütlesid, et need kaovad ära. «Pärast poolt aastat «see paraneb» juttu läks asi hoopis järjest halvemaks,» ütles näitlejanna. Lisaks keerati tuksi tema kõht: «Mu kõhust sai kõige lainetavam, konarlikum asi maailmas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles