Anna-Maria Galojanil uus salapärane kallim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schlössle Suveterrassi avamispidu ja Kristina Viirpalu suvekollektsiooni esitlus 08.06.11 - staarpoliitik Anna-Maria Galojan demonstreeris oma selle suve lemmikvärvi ja avarat dekolteed
Schlössle Suveterrassi avamispidu ja Kristina Viirpalu suvekollektsiooni esitlus 08.06.11 - staarpoliitik Anna-Maria Galojan demonstreeris oma selle suve lemmikvärvi ja avarat dekolteed Foto: Viktor Burkivski

Skandaalne Anna-Maria Galojan liigub endiselt vabaduses ja naudib seltskonnaelu, kuid näib, et ta süda pole enam vaba - mõned nädalad tagasi nähti teda Pärnus Sunseti ööklubis pidutsemas ning naine paistis säravam kui eales varem.

Anna-Maria ei ole kunagi oma suhetest pikemalt rääkinud ega neid paljastanud, kuid nüüd paistab ta olevat ilmselgelt armunud, kirjutab ajakiri Naised.

Suvises Pärnu öös nähtud saatja on ilmselgelt võõramaalane, noored pidutsesid sõprade seltsis kuni varajaste hommikutundideni.

Mõned päevad hiljem otsustasid nad aga külastada ka kohalikku jalgpallifännide üritust Tallinnas. Pealtnägijate sõnul nautisid Anna-Maria ja tema tundmatu saatja teineteise seltskonda väga, nii et kohati ununes isegi ürituse põhiline osa ehk jalgpall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles