Kanal 2 Ilmatüdruk Grete Klein teeb tätoveeringu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Merit Pettai

Grete Klein plaanib oma keha tätoveeringuga püsivalt kaunistada lasta.

«Selline plaan on jah,» tunnistas Grete Elu24’le ja lisas, et soovib mõtte teoks teha juba enne sügise algust.

Küsimusele, mis täpsemalt plaanis on ja kuhu tätoveering tuleb, vastas naine, et soovib seda randme siseküljele midagi väikest ning talle endale sügavama tähendusega kujutist. «Näiteks vahepeal mõtlesin teha ingli, kuna kogun inglite kujusid ja olen inglite fänn. Käisin isegi kahe tätoveerija juures, kes mulle kavandid tegid. Kahjuks need mulle ei meeldinud ning asi jäi pooleli,» rääkis ta.

Kleini arvates on tätoveeringud aastatega üha populaarsemaks muutunud. «Kunagi vaadati sellele väga viltu. Vanema generatsiooni esindajad, näiteks minu vanemad, vaatavad sellele siiani viltu. Samas leian, et tätoveering tuleks eelnevalt hoolikalt läbi mõelda, sest see on ju eluaegne.» Neiu lisas, et kindlasti tuleks maad kuulata ka tätoveerijate osas ja mitte kõiki usaldada.

Kuna tätoveeringu tegemise mõte on mõlkunud ka Grete elukaaslase peas, siis võib juhtuda, et noored lasevad end koos tätoveerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles