Kas tattood on seksikad? Saada pilt ja lase meil otsustada...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui kümmekond aastat tagasi peeti tätoveeringuga inimest punkariks või kriminaaliks, siis tänaseks on suhtumine kordi leebemaks muutunud ning tattoodega kõnnivad ringi nii tibid, kui vanaemad.

Kes meist poleks näinud hordide viisi kaunitare, kel idamaised draakonid ja romantilised roosikesed rinnal või tuharatel, rääkimata alaseljale tätoveeritud suurtest tribalitest.

Tattookunstnike nõela all on käinud ka hulk meie kohalikke staare

Miss Estonia Kristiina Heinmetsal on kurikuulus roos bikiinipiirkonnas, mida kaunitar on lahkelt demonstreerinud ka Kroonika veergudel.  

Lauljatar Kerli Kõivu keha on täis pikitud tattoosid. Esimese tattoo sai Kerli 15-aastaselt kingituseks oma emalt ja see maksis 100 krooni. «Tegime selle Tartus mingis kahtlases urkas Ivani juures,» pajatas lauljatar kunagi Õhtulehele antud intervjuus.

Kerli sõnul tähendavad need hiinakeelsed hieroglüüfid «muusikat». «Ülemine kujund on sõna «päike» ja alumine «kõla», mis moodustavadki kokku sõna «muusika».»

«Parema käe liblikas sümboliseerib elamist, nagu oleks see minu viimane. Selle tegi mulle Koplis elav värvikas tatookunstnik Dimon Taturin.» 

Käte sisekülgedele kirjutatud tekstid on ladinakeelsed. «Paremale ehk terekäele on kirjutatud ladina keeles «inimrassisõber»  ja vasakule on kirjutatud «jumala tall»,» paljastas Kerli oma salapäraste tattoodede tähendused.

Staarjuuksur Lauri Pedaja lasi oma esimese tattoo teha 2009. aasta kevadel Club Überblingeni laval, otse publiku silme all.

Näitleja Arvo Kukumägi tahtis lasta teha noku peale skorpioni, rästiku või küsimärgi. «See mõikaks naistele kohe nii, et…,» arvas mees, aga lasi teha hoopis liblika.

«Liblika lasin teha keelesaate «A ja O» käigus kolm aastat tagasi, mulle pakkus see isegi lõbu. See läheb mu loomuga ka kokku — olen iga päev erinev. Häbi ennast kiita, aga nii elu on,» selgitas Kuku.

Stilist Zenja Fokini kaela kaunistavad näiteks salapärased idamaised hieroglüüfid.

Muusik Jaagup Kreemi sõnul on tema tattood erinevatest eluperioodidest ja märgivad erinevaid sündmusi isiklikus elus ..., et meelest ei läheks.

Osa neist on mees lasknud ka üle teha, kui mingi asi on hakanud hiljem häirima või kui maailmapilt on kuidagi muutunud.

Muusik Indrek Raadiku alias Summeri kaunistused on tehtud vaba käega tuntud tattookunstnik Dimon Taturini poolt, välja arvatud pisike hieroglüüf kaelal, mis Lõuna-Hiina dialekti järgi tähendab igavest suve.

Lauljatar Lea Liitmaa tattoo on roheline ja metsik ning ning iseloomustab naise sõnul teda 100%. Silmatorkav kunstiteos algab paremalt õlalt ja jookseb diagonaalselt üle selja vasakule puusale.

Laulja Kristjan Kasearul on suur kelti stiilis tattoo.

Tuntumatest nägudest on tattoodega end ehtinud veel:

Vigala Sass
Tanel Padar
Eimel Kaljulaid
Marta Vaarik
Marko Asmer
Cram
Heiki Kranich
Anu Saagim
Kristi Timmer
Kerli Kõiv
Niki

Kas tattood on seksikad? Saada pilt ja lase Elu24 meil otsustada.

Enim hääli kogunud tätoveeringu omanik saab kingituseks sensuaalse Tai massaaži.

Kiika pilte meie kuulsuste tattoodest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles