Alari Kivisaar paneb pea purki

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade "Võta või jäta" meelitab kuni miljoni kroonise auhinnaga. Saatejuht on Alari Kivisaar.
Telesaade "Võta või jäta" meelitab kuni miljoni kroonise auhinnaga. Saatejuht on Alari Kivisaar. Foto: Raigo Pajula
Raadio Sky Plus ja menusaate «Võta või jäta» saatejuht Alari Kivisaar kannatab viimasel ajal nii uneprobleemide, kui ka hooti esinevate peavalude käes. Nüüd on populaarne  raadiohääl otsustanud läbida põhjaliku aju kompuuteruuringu.

«Panen oma pea korraks sinna purki ja eks siis näis, mida nad seal näevad,» pajatab Kivisaar Kroonikale.

Tegu on kompuuteruuringuga, mida teostatakse magnettomograafiga. Viimane võimaldab tuvastada tervisehädasid juba nende varases staadiumis. Tegemist on tunnelikujulise aparaadiga, kuhu patsient uuringute ajaks sisse lükatakse. 

Raadiohääl on kannatanud hooti esinevate peavalude käes umbes kümmekond päeva.

«See «ülakorrusel» vasardamine viimsel ajal on mind veidike ärevaks teinud,» räägib Alari ning lisab, et hiljuti tehtud puugi- ja neuroloogiuuringutest pole suuremat kasu olnud.

«Olen viimasel ajal siiski suht normaalselt hakkama saanud tänu arstide poolt välja kirjutatud rohtudele, kuid ega see päris normaalne olukord siiski pole,» räägib lähiajal kompuuteruuringuteks valmistuv mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles