Nõia-Intsule tõttas appi Uljas-Mait

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruaris müüki läinud heategevuslik DVD «Nõia Intsu sõber Mait» kogus poole aastaga 1000 müüdud plaadiga Intsule päris korraliku söögiraha. Nimelt annetab vembumees Uljas-Mait iga müüdud plaadi pealt intsule 1 krooni ehk 0,064 eurot.

Kuna Nõia-Intsul tööd ei ole, oli 1000 kroonist ehk ümardatult 70 eurost mehele palju rõõmu.

Kaks kangelast kohtusid selle tarvis möödunud reedel Tammsaare pargis, kus Mait Nõia-Intsule ümbriku ka pidulikult üle andis.

Elu24: Noh Indrek, sina oled ümbrikupalgaga ilmselt juba vana tuttav... Millised on viimased uudised töörindelt?
 

Nõia-Ints: Hetkel ei lähe hästi, pole jälle tööd. Et selle tööga on nagu ta on vahel
on, vahel ei ole... Vahel teed töö ära ja siis ei maksta palka, muudkui lubatakse ja lubatakse. Ja no siis ei taha ju tööl käia jälle, aga ma loodan, et mul ka mingi päev hakkab päike paistma ikka.

Elu24: Kuidas Ingaga edeneb?

Nõia-Ints: Normaalne, suhted on normaalsed. Suhtleme nagu õde ja vend,  et mingit suhet me nagu ei loo. Saame kokku, käime päevitamas ja niisama oleme koos nagu head sõbrad, ilma seksita.

Elu24: Kui Inga sulle just nüüd vastu kõnniks, siis mida talle ütleksid?

Nõia-Ints: Nagu alati iga kord, et kuidas sul läheb kaunike...
 

Nagu kord ja kohus, andis Mait Intsule ka oma isikliku DVD, ning kangelased vahetasid ka autogramme.

Maidu sõnul on Intsu näol tegemist inimesega, kes oli selle raha kindlasti ära teeninud. «Ta avaldas soovi ise ka DVD 2 osas osalemisel, mis saaks mul selle vastu olla,» muheles Mait.

Mida Ints ja Mait arvavad naistest, pornotööstusest ja muust, loe juba mõne päeva pärast, kui Elu24 kaks kangelast omavahel võistlema paneb.

Kiika pildigaleriid pidulikust raha üleandmise tseremooniast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles