Oleg Ljadovi ekskaasa Kristina on ilukirurgia poolt ja solaariumi vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ljadovi ekskaasa Kristina Ljadov
Oleg Ljadovi ekskaasa Kristina Ljadov Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Buduaari rubriigis, «Poolt või Vastu» jagas oma arvamusi ärimees Oleg Ljadovi ekskaasa Kristina Ljadov .



Suitsetamine VASTU – vähemalt avalikes kohtades, eks kodus igaüks ise teab, mis teeb. Rikub tervist, haiseb... ei oska näha ühtegi positiivset aspekti.

Ilukirurgia POOLT – mõistlikkuse piires vähemalt... eks muidugi see mõistlikkuse piir ole hägune. Kui ikka naisel rinda pole antud või laste saamisega on kaasnenud endale ebameeldivad muutused, siis võib ju enesega rahulolu mõttes seda kohendada.

Sama kehtib vanusega kaasnevate kortsude tekkimisel, miks mitte neid natuke siluda ning ennast seeläbi noorema ja ilusamana tunda.

Tänapäeva ühiskond mõjutab ju meid kõiki selles osas, et enese eest hoolitsemine on tähtis ja üks osa sellest on ka vajadusel kirurgiline sekkumine.



Homoabielud POOLT – kui ikka inimesed tõeliselt armastavad teineteist, siis on abielu selle üks ilusamaid väljendusviise. Lisaks annab see ka samasoolistele armastajapaaridele seaduse silmis samad õigused ning kohustused, mis on erisooliste paaride puhul. Miks peaksid nemad olema seadusest väljaspool??

SurmanuhtlusNii ja naa – leian, et surmanuhtlus ei ole teatud õudsete kuritegude puhul piisav karistus, samas mõistan, kui kulukas on riigile eluaegne üksikvangistus.

Solaarium – Üldiselt  VASTU – aga mõistlikus koguses meie päikesevaeses elukeskkonnas poolt. Ise eelistan pigem ikka naturaalset päikest. Talvel saab nahale jumet anda ka kreemide või spray-päevitusega.

Alkohol POOLT – üks hea vein tõstab maitsva toidu naudingu lihtsalt veel järgmisele tasemele... ning tõeline maitseelamus võib olla jumalik.

Nädalavahetusel sõpradega väljas kokteil või paar juua on ka igati ok. Oluliste sündmuste tähistamise juurde kuulub pokaal šampanjat või vahuveini. Kuid loomulikult kõige selle juurde peab kuuluma sobilik vanus ja arukus.

Stressis ja depressioonis on alkohol igatahes vaenlane nr 1 ning joomarlust ma ei poolda. Kõike tuleb tarvitada mõistusega.

Loe lisaks Buduaar.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles