«Saladused»: kasuisa ahistas väikest tüdrukut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: kasuisa ahistas noort tüdrukut
«Saladused»: kasuisa ahistas noort tüdrukut Foto: Kanal 2

Seekordse Kanal 2 saate «Saladused» teine lugu lavastas paljude väikeste tüdrukute kohutava saladuse.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Mia oli 13-aastane noor neiu, kellel oli tilluke poolõde Anna. Ta pidi sageli õhtuti ise kodus toime tulema, sest ema Eda oli öösiti tööl.

Perekonda kuulus ka kasuisa Venno, kes siis, kui ema tööl, endale märksa suuremat vabadust lubast - ta tarbis alkoholi ja kasutas Miat seksuaalselt ära.

Venno tuli Mia ellu siis, kui tüdruk oli kaheaastane ning mida vanemaks tüdruk sai, seda enam tundus talle, et mehe käitumine pole enam isalik.

«Ma ei taha, et Venno mu isa on. Ta lööb mind. Sa ei tea, mida Venno teeb, kui sind kodus pole,» ütles Mia ühel päeval emale, kes soovitas tal seepeale rumalad jutud lõpetada.

Tütre öeldu hakkas aga Edat piinama, ta tormas töölt koju ning nägi oma silmadega last ründavat Vennot. Naine pakkis jalapealt asjad, võttis tütred käekõrvale ning kolis koletisest mehe juurest minema.

Kui Mia küsis, millal nad politseisse lähevad, kukkus emal süda saapasäärde. «Politseisse? Kas sa kujutad ette, mida inimesed sust mõtlema hakkavad? Ära sunni mind seda tegema,» ütles ema, hoolimata Mia väitest, et isa ahistas teda kuueaastasest saadik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles