«Saladused»: ahne neiu kaevas endale augu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: ahne tüdruk tahtis jõukat meest ühise lapsega enda omaks teha
«Saladused»: ahne tüdruk tahtis jõukat meest ühise lapsega enda omaks teha Foto: Kanal 2

Seekordse Kanal 2 saate «Saladused» esimene lugu rääkis kullakaevajast naisterahvast.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Edukal järjel kaupluseketi omanikul Marekil oli üheöösuhe seksika noore neiu Birgitiga. Birgit teadis, et tegemist on jõuka mehega, ning otsustas temast salaja käima peale saada.

Nelja kuu pärast ilmus Birgit mehe ette titeuudisega ja nad kolisid kokku.
Marekil jäi sõprade jaoks järjest vähem aega ning nood üritasid talle selgeks teha, et Birgit jättis lapse alles ainult selleks, et saaks talle rahakoti vahele pugeda.

Birgit tühjendas süüdimatult mehe krediidikontot, kulutades näiteks ühe kuuga 15 000 krooni.

Ühel autosõidul läks paar tülli ning Birgit otsustas autost lahkuda. Ta jäi kadunuks mitmeks päevaks ning Marek pidi töölt koju jääma, et last valvata. Birgit ilmus koju purupurjus ning öökis toapõradale. Tema pidutsemised jätkusid edaspidigi.

Marekil sai asjast villand ning viskas naise välja. Mees läks kohtusse ning poeg määrati talle.

Birgit käis last väga harva vaatamas ning Marek otsustas naise maksma panna. Ta pakkus algul, et loovad pojale konto, kuhu Birgit kannab iga kuu 1000 krooni. Birgit lükkas selle mõtte põlastusega tagasi, kuid Marek viis asja kohtusse ning naine peab nüüd hoopis 2500 krooni kuus maksma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles