Reporter.ee: Argo ja Helena said kohtunikelt maksimumpunktid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo ja Helena
Argo ja Helena Foto: Kanal 2

Kõik kohtunikud andsid pühapäevases «Tantsud tähtedega» saates tantsupaarile Argo Ader ja Helena Liiv quickstep tantsu eest maskimumpunktid. Paar sai 40 punkti.

Helena Liiv alustas tantsimist 6-aastaselt tantsuklubis «Lootos». Alatest 1999. aastast tantsib Helena koos teise «Tantsud tähtedega» staari Veiko Ratasega tantsupaarile kuuluvas tantsuklubis «Tango». Koos Veikoga on tantsijanna tulnud kolmekordseks Eesti meistriks standardtantsudes. Lisaks võistlustantsutreeneri paberitele on Helenal ka aeroobikatreeneri tunnistus ja bakalaureuse kraad Tartu Ülikooli terviseteaduste erialal. 

Argo Ader on Euroopa ja Maailmameistriõistluste hõbemedali omanik fitness'is. Möödunud aastal saavutas ta aga maailmameistriõistlustel kuuenda koha hoopis kulturismis. Praegu on Argo töökohaks Sparta spordiklubi, kus ta peab jõusaali peatreeneri ametit.

Viimased kaks tantsupaari on:

Laulja Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas
Tippsportlane Argo Ader ja Helena Liiv

Žürii: Ants Tael, Riina Suhotskaja, Märt Agu ja Merle Klandorf

Saatejuhid: Gerli Padar ja Mart Sander

Vaata videoklippi! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles