5 asja, mida mitte öelda 30-aastaseks saavale naisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton sai 17. veebruaril 30-aastaseks
Paris Hilton sai 17. veebruaril 30-aastaseks Foto: SCANPIX

Veebisait askmen.com pani kirja viis põhilist asja, mida ei taha kuulda kolmekümnele lähenev naisterahvas.

5. «Aah, see suur 3-0!»

30-aastaseks saamine on ilma igasuguse põhjuseta naise elus verstapost. See on nagu tuludeklaratsiooni esitamise päev - näilikult suvaline kuupäev, mis sunnib sind kokku võtma kõike, mida sa oled teinud, mis sul on, kes sa oled ja kes sa olla sooviksid. See on tõsine värk ja paraku täiesti ärritav.

4. «Naised on nagu hea vein...»

Kõik tobedad võrdlused hea veiniga on keelatud. 30. sünnipäev pole sama mis 21. - see ei tundu lahe. Ka võrdlus Angelina Jolie suguste naistega on kohatu. Nagu kõik kuulsused, on ta superinimene ja lisaks on ta vähemalt korra abielus olnud ning tõenäoliselt korvpallimeeskonna jagu lapsi sünnitanud.

3. «Nii, kas ma kuulen bioloogilist kella tiksumas?»

Tee endale teene ja ära maini bioloogilist kella. Naised võivad küll öelda, et nad ei mõtle sellele, kuid see pole nii. Absoluutselt iga naine (abielus, vallaline, homo, hetero) on sel teemal arstiga vestelnud. Nad kas ignoreerivad seda või muretsevad või teevad mõlemat. Mõttetu on küsida: «Kas sa arvasid, et oled praeguseks juba abielus?» Vastus on jah.

2. «Sa tõesti peaksid enda eest hoolitsema hakkama!»

Ära hakka äkitselt manitsema, et aeg on enda eest hoolitsema hakata, nagu 29-aastaselt oli ebatervsilik toitumine aktsepteeritav, kuid kolmekümneselt läheb meie ainevahtus hulluks ja mustad silmaalused jäävadki igaveseks püsima. Naised oskavad enda eest hoolitseda - nad ju vedasid 30. eluaastani välja.

1. «Kas sa pole selle jaoks liiga vana?»

Väga vähe leidub asju, mida 29-aastane võib teha ja 30-aastane mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles