Galerii: täna esilinastub «Good Luck Chuck» («Õnnetooja Chuck»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Good Luck Chuck» («Õnnetooja Chuck»)
Kaader filmist «Good Luck Chuck» («Õnnetooja Chuck») Foto: forumcinemas.com

Täna esilinastub Eestis romantiline komöödia «Good Luck Chuck» («Õnnetooja Chuck»), milles paljude õnn osutub pikapeale ühe õnnetuseks.

Charlie Loganil (Dane Cook) lasub juba koolipõlvest alates needus. Nüüdseks edukaks hambaarstiks saanud mees ei ole võimeline leidma tõelist armastust.

Veelgi hullem, ühe endise pruudi pulmas saab ta teada, et viimne kui tüdruk, kes temaga maganud on, leidis kohe järgmisel kohtamisel oma elu õnne. Enne kui ta arugi saab, on Chucki kui «õnnetooja» maine levinud kulutulena ning teda piiravad lugematud õnneotsijad seksikatest võõrastest kuni ta ülekaalulise sekretärini.

Ent seksi täis elu, milles puudub armastus teeb Chuckist üksildasema kui kunagi varem. Kuni ta kohtab Cami (Jessica Alba).

Kui nende kahe vahel hakkavad tekkima tõelised tunded, peab Chuck paaniliselt pingutama, et murda oma õnnetoov needus, enne kui tema unistuste tüdruk kellegi teisega õnnelikuks saab.

Filmis mängivad veel ka Dan Fogler, Lonny Ross jt. Selle lavastas Mark Helfrich.

Alla 14-aastastele on film keelatud tugeva keelekasutuse ja julgete seksistseenide tõttu.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles