eBays müüakse Texases asuvat minilinna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
eBay
eBay Foto: AP / Scanpix

Ameeriklane Bobby Cave pani eBays müügile talle kuuluva linna.

Texase osariigis asuva Alberti linna eest tahab Cave saada 2,5 miljonit dollarit (27,5 miljonit krooni), kirjutab Yahoo news.

Cave kulutas San Antoniost 80 kilomeetri kaugusel asuva minilinna korrastamiseks sadu tuhandeid dollareid.

«See 13-aakri suurune linnake on nagu üks suur kinnisvaraobjekt. Leidsin, et nüüd on õige aeg see maha müüa ja eBay on sobiv koht selle müügiks,» sõnas linna omanik.

Cave`i ja tema äripartneri Eric Meissneri sõnul on Albert linn, kuna paigal oli kunagi oma postkontor.

«Linnakese alguses on ka silt linna nimega. Kuigi postkontor on sellest 1800. aastatel rajatud paigast ammu kadunud, on linn kui selline ikkagi alles,» lausus Meissner.

Cave`i sõnul ei ela selles paigas alaliselt mitte kedagi.

«Avasin  seal endises kaupluses taverni, mis on lahti nädalalõppudel. Samuti asuvad siin Texase kõige puhtamad avalikud käimlad. Linnas on veel ka 85 aasta vanune tantsusaal, traktorikuur,  kolme magamistoaga maja ja virsikupuude aed,» ütles linna praegune omanik.

Cave`il oli plaanis see paik turismiatraktsiooniks muuta ja korralik kämping rajada.

Pakkumisi sellele linnale saab eBays teha kuni 23. novembrini. Siiani on Alberti linna eest kõige rohkem pakutud 300 000 dollarit (3,3 miljonit krooni).

eBay esindaja Hani Durzy kinnitusel on linna müümine oksjonil üsna ebatavaline.

«Varem on oksjonil müügil olnud Californias asuv Bridgeville, mille suurus on 83 aakrit. Seda on müüdud kaks korda, 2002. ja 2006. aastal,» lausus Durzy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles