«Erisaade» tegi Viisitammest Pärnu Batmani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Esmaspäeval, 24. novembril kell 20.35 ETV vaatajateni jõudev «Erisaade» valutab südant Pärnule viimasel ajal omistatud peksupealinna maine pärast, mille peamiseks põhjuseks on Pärnu noorte rusikakangelaste kaklused ööklubide ümber.

Olukorra parendamiseks tegi reporter Anatoli Tafitšuk Pärnu linnapeale Mart Viisitammele ettepaneku hakata Pärnus öösiti korda tagama Batmanina. Selleks paigaldas reporter Tafitšuk Mart Viisitammele pähe spetsiaalse maski, mis võimaldab linnapeal öösiti Pärnus Batmanina patrullimas käia. Viisitamm ei avaldanud ettepanekule otsest vastuseisu.

Et Viisitamme töö kurikaelu jahtiva Batmanina oleks tõhusam, palus Tafitšuk Pärnu turvaspetsialistidel Koit Pikarol ning Asso Kommeril tulla Viisitammele appi ning moodustada ühiseks patrullimiseks nõndanimetatud «Raudne trio». Kahjuks polnud ükski Pärnu kolmest juhtivast tegelasest valmis ühiselt suvepealinna turvalisuse eest võitlema.

«Erisaade» loodab, et linnapea Viisitamm suudab ka ilma Pikaro ja Kommeri toetuseta tuua kuurortlinna rahu ning pesta Pärnult maha peksupealinna maine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles