Kummituslikud skeletid ehmatasid ehitajaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skeletid
Skeletid Foto: allposters.com

Suurbritannia pealinnas Londonis avastati ehitustööde käigus London Bridge`ist kunagi sinna müüritud inimjäänused.

London Bridge Experience turismiatraktsiooni ehitusprojekti käivitanud ärimeeste sõnul ehmatasid skeletid ehitajaid, kirjutab BBC.

Ärimees Lee Scriveni kinnitusel on pärast skelettide avastamist hakanud tööriistad müstilisel kombel kaduma ja lambid iseenesest süttima või katki minema.

«Ehitajad on läinud kas lõunale või juua võtma ja jätnud tööriistad kindlasse kohta. Tagasi tulnud, pole nad neid enam sealt eest leidnud,» sõnas Scriven.

Scriveni sõnul arvasid töölised alguses, et keegi nende seast teeb nalja.

«Siis saime aru, et meie ümber toimub midagi kummalist, justkui keegi jälgiks meid,» lisas ehitusettevõtja.

Mitmed alltöövõtjad on juba teatanud, et kui olukord hullemaks muutub, siis nad katkestavad lepingu.

Scriveni kinnitusel toimus möödunud nädalal intsident, kus tosin lampi lihtsalt läks läbi, hoolimata sellest, et elektriga oli kõik korras.

Projekti käivitanud Les Scriven ja tema vend Danny Scriven kavatsevad kohale kutsuda selgeltnägija ja vaimude väljaajaja, saamaks teada, mis veel võib London Bridge`is peituda.

Scriveni andmetel leiti esimene skelett kaks nädalat tagasi ja pärast seda algas kummaliste juhtumite jada. Hiljem leiti veel mitu inimjäänust.

Ajaloolaste sõnul kasutati London Bridge`i lähedast ala kunagi katku surnute matmiseks ja seal asus ka Southwarki katedraali surnuaed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles