Birgit Õigemeele ja Vaiko Epliku kodukant paneb püsti vägeva peo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel on pärit Kapa Rocki kodust ehk Kohilast.
Birgit Õigemeel on pärit Kapa Rocki kodust ehk Kohilast. Foto: Teater Vanemuine

Pärast aastast vaheaga on uuesti ellu ärkamas muusikafestival Kapa Rock. 30. juulil kell 15 algaval fesitvalipäeval esinevad Kohila alevi lipuväljakul ansamblid Merwis, The Nymph, Hurmurid, Groundhog Day, The Princes, Aides, Bedwetters, Ultima Thule jpt.


Kontserdi esimene osa on akustilise muusika päralt, teisel poolel kuuleb ka rockilikumat soundi. Teiste hulgas astub akustilse kavaga üles Superstaari saatest tuntuks saanud Rosanna Lints.

Kapa Rocki korraldajad on kolm Kohila noormeest Martin-Erich Torjus, Hardo Hansar ja Peter Põder ansamblist Merwis. «Otsustasime Kapa Rocki nime elus hoida ja kontserti sama nime all jätkata,» rääkis Martin Erich Torjus.

«Möödunud aastate jooksul kujunes Kapa Rockist Raplamaa suve üks oodatuim muusikasündmus ja meil on suur au seda traditsiooni edasi viia,» lisas noormees.
Kohilas on sirgunud mitmed tuntud muusikud nagu Birgit Õigemeel, Vaiko Eplik, Kadi Toom, Toomas Vanem, Paul Daniel jt.


Lisainfo Facebookist ja kodulehelt siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles