5 staari, kes said sõltuvustest jagu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Kui paljud kuulsused ei suudagi alkoholi- ja uimastisõltuvusest lahti saada, siis järgnevad viis staari on pahed seljatanud ja saanud tänu kainusele edukamaks kui kunagi varem, kirjutab Hollyscoop.

Angelina Jolie: Enne, kui Angelina oli glamuurne heategevusele pühendunud superemme, ameles ta oma vennaga, kandis kaasas Billy Bobi verd ja oli täielikus sõltuvuses mitmetest narkootikumidest. Ta ütles kord: «Olen teinud kokaiini, heroiini, ecstasyt, LSDd ja kõike muud. Loobusin neist kaua aega tagasi.»

Robert Downey Jr: Robert Downey elu oli täielik segadus enne, kui temast sai tunnustatud näitleja. Ta arreteeriti narkootikumide omamise pärast, ta käis võõrutusravil ja tungis pilves peaga sisse naabri koju. Näitleja seljatas sõltuvused 2001. aastal.

Drew Barrymore: Tundub, et lapsstaarid ei saa täiskasvanuks ilma uimastisõltuvuseta. Drew alustas nunnu väikese tüdrukuna kassafilmis «ET», kuid lõpetas 13-aastasena võõrutusravil. Ta hakkas alkoholi tarvitama juba üheksa-aastaselt! Nüüd on ta edukas näitlejanna, lavastaja ja kosmeetikafirma CoverGirl modell.

Russell Brand: Enamik inimesi teab Russell Brandi kui sasipäist koomikut, kes on abielus lauljatar Katy Perryga, kuid sellel kutil on oma ajalugu heroiini- ja seksisõltuvusega. Ta otsustas kaineks saada pärast seda, kui ta tabati ühel jõulupeol tualetis kokaiini tõmbamas. Brand on kaine olnud alates 2002. aastast.

Steven Tyler: Aerosmithi rokkarit teatakse nüüd juuksekaunistuste ja toredate kommentaaride pärast superstaarisaates «American Idol», kuid see ei olnud nii 30 aasta eest. Tyler on väitnud, et ta kulutas narkootikumidele aastate jooksul üle 20 miljoni dollari. Pärast 1986. aastal võõrutusravil käimist ja 2009. aastal valuvaigistite sõltuvuse seljatamist on ta puhas olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles