Triin Niitoja avaldas Elu24'le oma elu tõe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Triin Niitoja
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Triin Niitoja Foto: Jelena Rudi

Möödunud hooaja superstaarisaatesse tuntust koguma läinud Triin Niitoja on pärast saadet peamiselt bändiga tegelenud. Elu24 otsis lauljatari üles ja uuris tema elu kohta lähemalt.

Kuidas superstaarisaate järgne periood teie muusikalisele tegevusele mõjunud on?

Superstaari saade mõjutab iga noore lauljaks püüdleva inimese elu väga palju. Aasta aega tagasi poleks ma uskunud, et nii kaugele jõuan, ei olnud vajalikke tutvusi, ei teatud mu nime (ma ei pea silmas, et ma nüüd tohutult kuulus oleksin, aga siiski) ega polnud mul selget nägemust, kuidas peaksin edasi liikuma, kuhu pöörduma.

Teadsin vaid, et tahan alati tegeleda muusikaga. Pingutasin väga, et kellelegi silma jääda, lootes, et äkki keegi märkab minus potentsiaali, tõsiasi on aga see, et keegi ei oota sind, kellelgi ei ole sind otseselt vaja, vaid sul endal on neid inimesi vaja, kes sinu karjääri käima aitavad lükata.

Saatega ongi kaasnenud eelkõige väga palju tutvusi, eneseleidmist ning proovilepanekuid. Sain olla osa millestki suurepärasest, kogu saate tiim ja osalejad olid niivõrd huvitavad isiksused, et ma olen väga õnnelik, et mulle see võimalus anti.

Ja mainimata ei saa ka jätta väikeseid ja suuri toredaid fänne, kes nõnda armsalt autogramme ja pilte tulevad küsima. Minu jaoks on see vaid rõõm, kui saan nii nende päeva kas või veidi rõõmsamaks teha.

Millega vahepeal hakkama olete saanud? Bändi kokku pannud? Kutseid esinemisteks jätkub?

Kohe peale saate lõppu, andsin ma oma bändi, JohnFouriga, välja singli «Nii on ja jääb», mida hetkel ka erinevatest raadiotest kuulata ja tellida saab. Tegemist on meie endi loominguga ning usun, et võime selle üle uhked olla-igal inimesel muidugi oma maitse, kuid mina teen seda, mis on minu jaoks õige ja jään lootma, et see kellelegi korda läheb - eales ei saa kõigile meeldida ning seda ma ei üritagi.

Mainin ka ära, et peagi ilmub bändile ametlik kodulehekülg, kust kõik meie muusikahuvilised lugusid kuulata saavad ja veel palju huvitavat leida võivad. Esinemiskutseid on olnud küll nii bändiga kui ka akustiliselt ning loodetavasti jääb neid olema ka tulevikus.

Milline on teie jaoks olnud suve eredaim muusikasündmus, mida külastanud olete? Ootab selles osas veel midagi ees?

Eredaim, peaksin ütlema, on siiani sel suvel olnud Superstaari live tuur, millest ka ise osa võtsin, kuid mis oli eriliselt kihvt ja võimas. Kuna ma polnud kunagi nn. suurtel lavadel vabas õhus esinenud, kus inimesed sulle kaasa elama tulevad, siis oli see eriliselt meeldejääv, mainimata ei saa jätta ka suurepärast seltskonda:) See tunne on kirjeldamatu kui inimesed sinu enda laulu sõnu kaasa laulavad ja seda nad minu puhul just tegid, kuna esituses olid Mr. Lawrence - Annabel ning minu uus singel «Nii on ja jääb».

Sügiseks on plaanis kindlasti juba teine singel välja anda ning veel mõned toredad plaanid, mille esialgu veel saladuses hoian, nagu muusikutel ikka kombeks öelda, aga jah ideid tuleb tuhinal. Tuleb nüüd ka teostuseks minev aeg ära oodata ja õiged inimesed enda ümber koguda.

Tihti ütlevad paljud, et miski pole reaalne ja läbimõeldud ning õnnestumisprotsent on nullilähedane, kuid ma olen alati uskunud, et kui ei unista suurelt ja ei riski, siis ei saavuta ka mitte midagi - üritan selle järgi ka elada :)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles