Prints Harry võib olla seotud kaitsealuste lindude tapmisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritannia prints Harry käis politseis vestluses seoses kahe röövlinnu illegaalse tapmisega.

Prints ja tema lähedane sõber käisid Norfolki politseinike küsimustele vastamas päras seda, kui kohalikud inimesed nägid, kuidas kaks kanakulli lendamise ajal maha lasti, vahendab WENN.

Väidetavalt oli 23-aastane prints ja tema sõber ainsad inimesed, kes intsidendi ajal piirkonnas jahipüssidega ringi liikusid. Juhtunu osas on algatatud uurimine, kuigi noormehi, kes muuseas eitavad seotust lindude tapmisega, ei ole kahtlusalusteks tunnistatud.

«Kuna prints Harry viibis sündmuse ajal koos sõbraga antud priikonnas, võttis politsei nendega ühendust ja küsis, kas neil on informatsiooni, mis võiks uurimist aidata. Paraku ei olnud neil selle kohta mingit teavet,» ütles print Harry pressiesindaja.

Kanakulli tapmise eest võib Suurbritannias karistuseks saada kuni kuuekuulise vanglakaristuse või 5000 naela ehk enam kui 100 000 krooni suuruse trahvi, sest antud linnud kuuluvad riigis ohustatud liikide sekka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles