Lennusadama kaipealsel saab proovida täpsuslende

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennusadamas võisteldakse paberlennukite lennutamises.
Lennusadamas võisteldakse paberlennukite lennutamises. Foto: Ove Maidla/Postimees

Sel neljapäeval, 28. juulil saab Tallinna Lennusadamas peale ainulaadsete vesilennukite uudistamise harjutada kätt lennukite lennutamises.

Lonny Tõnov Lennusadamast märkis, et tulevase meremuuseumi jaoks on unikaalse ja silmapaistva ekspositsiooni kõrval oluline interaktiivsus. Selle tarbeks on meremuuseumisse plaanitud muuseumikülastust rikastavaid atraktsioone ja mänge.

Nii võivadki juba sel neljapäeval soovijad kaasa lüüa Lennusadama muuseumi esimese atraktsiooni loomisel, kui kell 18 algava tasuta teemaõhtu keskmes on vesilennundus ja paberlennukite meisterdamise mäng, mis saab muuseumi lastenurga peamiseks tõmbenumbriks.

“Huvilised saavad voltida oma unikaalse paberlennuki või valmistada see juhendite järgi,” seletas Tõnov. “Iga lennuk osaleb täpsusviske võistlusel. Uue muuseumi mängunurka pääseb paberlennukite täpsusviske võitja-lennuk.”

Lennukimeisterdamise kõrvale saab üritusel kuulata lõbusaid lugusid vesilennukite angaaridest, Eestis maandunud kuulsatest pilootidest ja Eesti vesilennunduse ajaloost.

“Teeme koos muuseumi!” on Lennusadama kuuest teemaõhtust koosnev suveürituste sari, mis tutvustab unikaalse meremuuseumi ekspositsiooni ja annab võimaluse muuseumi loomisel kaasa lüüa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles