The Sun esineb koos sümfooniaorkestriga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun.
Tanel Padar & The Sun. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Teisipäeva, 26. juuli õhtul esitavad Pärnu Ammende villa aias Tanel Padar & The Sun koos üle-eestilise noorte sümfooniaorkestriga üheskoos The Suni parimaid hitte läbi aegade.

Korraldajate teatel on kontserdi „Veidi valjem kui vaikus“ idee vana mitu aastat ja mõte saab reaalse väljundi tänavu suvel. The Suni looming on saanud kontserdiks uued ja omanäolised seaded klassikalisele koosseisule, et anda uus tahk roki ja klassika kooseksisteerimisele.

Sarnaselt Stingi projektiga „Symfonities“ kõlab sel kontserdil esitatud rokkmuusika ehedalt orkestri ja bändi esituses. „Eesmärk on näidata publikule, et ka orkester on võimeline tekitama klassikaliste pillidega samasuguse jõulise kõla kui rokkansambel,“ kinnitasid korraldajad. „Esiettekandele tuleb uus The Suni laul, mis ongi just originaalis kirjutatud orkestrile.“

Õhtu jooksul astub lavale palju mitmekesiseid kooslusi.

Projektile kirjutasid seaded Andrus Rannaääre ja The Suni klahvpillimängija Tomi Rahula. The Sun kasutab nii akustilisi pille kui nn plug in instrumente.

Kontserdil teevad kaasa Rolf Roosalu ja Dagmar Oja. Dirigent on Tomi Rahula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles