Kati Saara abikaasa pürgib stjuuardiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kuigi alles 8. juunil tähistas kirjanik Kati Saara vatmann oma Soone talus elamise esimest aastapäeva, pani ta nüüd oma talukompleksi müüki.

Tema abikaasa Tarmo ehk Termikas Arumets, kes juba sõidab linnas taksot, sahib aga veelgi tulutoovamat tööd stjuuardina laeval või lennukis, kirjutas Kroonika.

Kati sõnul on talu müük kaua küpsenud otsus. Soone sai ostetud algul ka teistel põhjustel. Nimelt kolis Kati sinna sisse koos eelmise abikaasa Peter Murdmaaga, kellel oli kavas käivitada talus loovusstuudio. Kati pidi aga hakkama õpetama lastele ratsutamist. Kati kirjutas ööd-päevad perele elatist, õppis ratsutamistreeneriks. Ent sügisel lasi Peter jalga ja Katil tuli seal üksinda, hambad ristis, vastu pidada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles