Cheryl Cole teab, et Ashley ei muutu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Cheryl Cole otsustas oma endisele abikaasale taas selja pöörata. Naine kurdab, et samal ajal kui Ashley Cole teda tagasi üritas võita, hullas mees ringi vähemalt kolme naisega, vahendas Monsters and Critics.

«Ashley isegi ei vabandanud. Ta väitis, et pole midagi valesti teinud, kuna nad ei olnud ju veel uuesti koos,» rääkis allikas Daily Mailile.

Sügaval sisimas teab Cheryl, et Ash ei muutu mitte kunagi. Mehele meeldib olla playboy ja ühe naise juurest teise juurde käia. Ashley üks vallutusi, endine iluduskuninganna ja personaaltreener Collette McBarron ütles, et Ashley ajas kõik oma halvad teod abielu kaela.

Naise sõnul ütles Ashley: «Abielludes asjad muutuvad. Sinust saab kellegi partneri asemel tema abikaasa, see muudab paljut. Kui sa oled lihtsalt kellegi partner, siis ei tunne, et sul oleks just liiga palju kohustusi teise inimese ees. Kui sinust saab abikaasa, siis ei saa sa päris nii käituda, nagu oleksid vaid partner»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles