Galerii: Jan Uuspõld teravmeelitses meediaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld etenduses "Minu elu meedias".
Jan Uuspõld etenduses "Minu elu meedias". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reede õhtul jõudis Pärnu Ammende villa aias publiku ette Jan Uuspõllu elu põhjal valminud teravmeelne ja hoogne monolavastus, milles nimikangelane üritab läbi enda isiku defineerida kohaliku meedia olemust.

Näidend „Minu elu meedias” on esimene Uuspõllu osalusel ainult tema jaoks kirjutatud stand-up-žanrisse kuuluv tekst Eesti teatrilavadel. Meedia eri tahke käsitleva stsenaariumi autor on lavastaja ja näitleja Rein Pakk, kes praegusel ajahetkel on põhiliselt tegev Vanemuise teatri draamatrupis.

Talumatult kuumast ilmast hoolimata oli etendust kogunenud vaatama üsna muljetavaldav rahvahulk, kelle seas oli nii noori kui vanu. Kohal oli ka Pärnu linnapea Toomas Kivimägi koos abikaasaga.

Võrdlemisi vabas õhkkonnas toimunud lavastust jäi lõpetama palav aplaus, mis andis tunnistust sellest, et Jan Uuspõllu tegemised meedias lähevad endiselt väga paljudele korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles