Viljandis toimub festival “Rock Ramp”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Rock Rampile" oodatakse tänavu publikurekordit.
"Rock Rampile" oodatakse tänavu publikurekordit. Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Laupäevani toimub Viljandis kaasaegne rokifestival “Rock Ramp”, millel astub Viljandi lossimägedes ja Vanas lennukitehases ning klubis Rubiin toimuvatel kontsertidel üles kokku 34 erinäolist vaid Eesti päritolu rokikollektiivi.

Festivali peakorraldaja Juhan Nöps lausus, et neljapäeval tehti veel viimaseid ettevalmistusi, et pidu saaks õigeaegselt alata. “Tehases on kõik valmis, lossimägedes käivad tööd tõenäoliselt öö läbi,” lausus Nöps. “Ilmajaam on lubanud ilusat ilma ja piletimüüki arvestades võib tänavu oodata publikurekordit. On oodata vägagi rokkivat nädalavahetust.”

Festivalil astuvad teiste seas üles Kosmikud, Lenna, Winny Puhh, Popidiot, Tharaphita, Tanel Padar & The Sun, A-Rühm, Onu Bella, Shower, Dramamama, Tharaphita ja Nihilistikrypt.

Festivaliga paralleelset toimub tsikliüritus “Motoramm 2011”, kus peale paraadi peetakse linnatänavatel huvitavaid võistlusi ja kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles